Plant-Based Fine Dining 3: Pekelen en fermenteren, kiemen en drogen

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

TIP: schrijf je op deze pagina in voor een complete opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining met Pieter-Jan Lint.

Wat mag je verwachten?

Fermenteren, pekelen en drogen zijn eeuwenoude bewaartechnieken die een stevige opmars kennen in de moderne gastronomie. Tijdens deze workshop krijg je alle basis mee om zelf aan de slag te gaan. 

  • Je leert nieuwe producten en hun toepassing kennen
  • Je gaat aan de slag met emulsies & krokante texturen
  • Je ontdekt de eindeloze mogelijkheden van zaden en granen
  • Je leert romige en donkere plantaardige sauzen maken
  • Je ontdekt nieuwe smaakcombinaties en mogelijkheden die in elk type keuken toegepast kunnen worden

Praktisch

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding ontvang je de definitieve praktische informatie.

 

Trainer: Pieter-Jan Lint

 

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. Wacht, niet te snel! Volg je liever de volledige reeks Plant-Based Fine Dining ? Schrijf je hier in één klap in voor de 4-daagse opleidingenreeks.

Vragen?

Neem een kijkje in de veelgestelde vragen

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...