Kamermeisje
Maitre
Barvrouw

HACCP – Maak er werk van (basiscursus)

   Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Deze opleiding is ook toegankelijk voor werkgevers, zonder bijkomende voorwaarden.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding krijg je meer informatie over alle regelgeving die op dat moment van kracht is over de voedselveiligheid. Het is ook het ideale moment om vragen te stellen en ervoor te zorgen dat jouw zaak helemaal volgens de HACCP-normen en -regels werkt, zodat je in orde bent als het FAVV langs komt op controle.  FAVV voert regelmatig controles uit in restaurants, cafés, ... Wat controleren ze tijdens hun bezoek:

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • Ma 9 oktober in Holiday Inn, Hasselt
  • Ma 16 oktober in Europahotel, Gent
  • Woe 29 november in Novotel Centrum, Brugge
  • Ma 4 december in Novotel, Leuven

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Qreactiv

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Getuigenis: 
Deze opleiding zal me helpen bij het uitwerken van een hygiëneplan. Ik weet nu ook meer over de juiste manier van ontsmetten en over de houdbaarheid van producten.
Facebook Twitter More...