HACCP – Maak er werk van - Basiscursus

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding krijg je meer informatie over alle regelgeving die op dat moment van kracht is over de voedselveiligheid. Het is ook het ideale moment om vragen te stellen en ervoor te zorgen dat jouw zaak helemaal volgens de HACCP-normen en -regels werkt, zodat je in orde bent als het FAVV langs komt op controle.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • Ma 26 november in Europahotel, Gent
  • Ma 28 januari in Van der Valk, Antwerpen
  • Di 26 februari in Parker Hotel Brussels Airport, Zaventem
  • Di 12 maart in Hotel Donny, De Panne
  • Di 26 maart in Holiday Inn, Hasselt
  • Wo 24 april in Holiday Inn Gent Expo

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Qreactiv

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Getuigenis: 
Deze opleiding zal me helpen bij het uitwerken van een hygiëneplan. Ik weet nu ook meer over de juiste manier van ontsmetten en over de houdbaarheid van producten.
More...