Nederlands op de werkvloer

Home » Opleidingen » Bijscholing » Nederlands op de werkvloer

Nederlands op de werkvloer 

De opleiding Nederlands op de werkvloer is een in-house training voor (een) anderstalige werknemer(s). Een taalinstructeur van VDAB geeft op maat gemaakte lessen Nederlands in het bedrijf tijdens de werkuren. Hij loopt mee met de cursist(en) zodat zij correct Nederlands leren spreken in concrete werksituaties. De duur hangt af van de inhoud en het niveau van de cursist(en). Het aangewezen minimum is 20 uur.

In deze opleiding wordt ook aandacht besteed aan de collega's en leidinggevenden van anderstaligen.

Hoeveel kost de opleiding?

Bij afloop van de opleiding betaalt Horeca Vorming Vlaanderen de integrale opleidingskost rechtstreeks aan de VDAB wanneer aan volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • De deelnemers/deelnemer werken/werkt in vast dienstverband bij de aanvrager van de opleiding.
  • De deelnemers/deelnemer zijn/is ingeschreven in het paritair comité 302.
  • De werknemersvertegenwoordiging (in het bedrijf) wordt geïnformeerd over de opleiding.

Hoe vraag je de opleiding aan?

Neem eerst contact op met je VDAB lesgever (bel het gratis nummer 0800 30 700). Hij/zij komt dan bij je langs om samen onderstaande documenten correct in te vullen. Hierna bezorg je volgende documenten (ingevuld en ondertekend) aan Horeca Vorming Vlaanderen:

Wens je meer informatie over de opleiding?

Je kunt steeds een vrijblijvende afspraak maken met een VDAB-lesgever die de opleiding persoonlijk komt toelichten. Je hebt dan nog altijd de keuze om niet in te gaan op het aanbod. Meer informatie vind je hier. Of mail naar vormingvlaanderen@horeca.be en wij helpen je graag verder.

Facebook Twitter More...