Nieuws

Opleidingen binnenkort in je buurt!

Ontdek hier per provincie de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die binnenkort doorgaan!

Opleidingsaanbod Chef Academy

Ontdek hier de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die dit voorjaar bij Chef Academy (Antwerpen) doorgaan!

Mocktail Marathon: volg een mocktailopleiding ter voorbereiding op Tournée Minérale

Als deze Tournée Minérale even populair wordt als vorig jaar, dan drinkt 18% van de Belgen vanaf 1 februari een maand lang geen alcohol. Alcoholvrije mocktails zijn dan een lekker en gezond alternatief. Om een geslaagde mocktail te maken, heb je kennis van zaken nodig en véél inspiratie. Daarom plannen wij in de tweede helft van januari een Mocktail Marathon: maak je keuze uit de 4 extra mocktailopleidingen met Dave Aertgeerts.

Ter vervollediging van ons Team Arbeidsmarkt: Trajectbegeleider Vlaams-Brabant (m/v/x) gezocht!

Beschik jij over een goeie dosis mensenkennis en haal je voldoening uit werken met verschillende doelgroepen? Voel je je comfortabel voor een groep mensen en leg je het graag uit? Ben jij de creatieveling die iets uit hoed én pen weet te toveren dat iedereen kan boeien? Dan ben jij misschien de volgende Trajectbegeleider bij Horeca Vorming!

Vacature alert! Wij zoeken een sectorconsulent regio Antwerpen

Heb jij een passie voor opleidingen en onderwijs? Wil jij mee de horecasector versterken? Dan ben jij misschien de sectorconsulent die wij zoeken! Ons kantoor bevindt zich in Brussel waar je wekelijks verwacht wordt maar je bent voornamelijk werkzaam in de regio Antwerpen. Je werkt samen met de horecabedrijven en scholen in de regio Antwerpen. Je bouwt actief een netwerk uit tussen bedrijven, scholen, VDAB, Syntra en andere partners.

Omgaan met leermoeilijkheden

Horeca Vorming brengt een nieuwe publicatie uit voor werkgevers in de horeca (PC 302) die werken met medewerkers met ASS (autisme), ADHD, licht verstandelijke beperking of aggresief gedrag. De brochure biedt werkgevers een algemeen beeld van mogelijke problemen die zich op het werk kunnen voordoen als je te maken krijgt met een medewerker met ASS (autisme spectrum stoornis), ADHD, licht verstandelijke beperking of agressief gedrag. Je krijgt ook tips om op de werkvloer om te gaan met dit gedrag en zo kansen te creëren om te leren en te groeien.

Inschrijvingen opleidingen voorjaar 2019 gestart

Midden november valt de opleidingsbrochure voor het voorjaar 2019 in de bus bij alle horecawerknemers en werkgevers (PC 302). Dit kleine boekje is alles wat je nodig hebt om dit voorjaar nog sterker te worden in jouw vak. Download hier de digitale brochure.

Bezoek ons tijdens Horeca Expo Gent

Plan je dit jaar een bezoek aan de Horeca Expo? Spring dan zeker eens binnen bij Horeca Vorming. Je vindt ons samen met Horeca Vlaanderen vlakbij de inkom in hal 1.

Pages

More...