Horeca Vorming wint de Gault&Millau Culinary Innovators Award - categorie Education

Horeca Vorming wint de Gault&Millau Culinary Innovators award in de categorie Education

Op maandag 6 mei vond de 4e editie van de Gault&Millau Culinary Innovators awards plaats in Kemzeke. Onder het goedkeurend oog van 550 aanwezigen mochten wij er de Education award in ontvangst nemen. Een hele eer voor ons team en onze vele partners.

Niets dan goed nieuws afgelopen week. Onze nominatie voor deze prestigieuze award kwam als een totale verrassing. Hoe leuk om te horen dat de tip vanuit de sector zelf kwam. Dat is al een erkenning op zich. Als je dan nog wint ook, dan is het echt helemaal àf. En dat gebeurde ook.

Een bekroning voor het fantastisch werk dat ons team elke dag doet voor de horecasector. Een bevestiging dat we goed bezig zijn en met Horeca Forma -straks onze nieuwe naam- zo verder moeten doen. Samen voor een sterke horeca! » reageert Robin Vanderelst, waarnemend directeur.

Tijdens een prachtige show (dikke pluim voor de organisatie, waw!) werden de 9 laureaten bekendgemaakt. 9 winnaars in 9 categorieën waarin telkens de meest innovatieve producten, organisaties of projecten bekroond werden. Het doel: de sector aantrekkelijk, spannend en interessant houden. Exact wat wij ook willen. "Met ons Culinary Innovators project willen we actief meewerken aan de toekomst van de gastronomie. We brengen on- en offline de belangrijkste actoren uit onze sector samen: chefs, producenten, academici, leveranciers, ondernemers en klanten. We verrijken elkaars inzichten en streven naar innovatie binnen deze sector, zowel op gastronomisch, technologisch, financieel, commercieel als organisatorisch vlak," aldus Dries Tack, Business Development Director Gault&Millau. 

 

Ook onze felicitaties voor de andere winnaars:

Ga voor meer informatie naar www.culinaryinnovators.com.

More...