100% wild van wild - Culinaire Passie

Deze Culinaire Passie-workshop is voor werknemers in de horeca (paritair comité 302). Deelname is gratis.

100% wild van wild

Workshop 'Culinaire Passie', maandag 10 december 2018, Antwerpen

In het najaar willen je gasten culinair genieten van een lekker gebraad, stoofpotje of een sappig en puur stukje wild. Na deze workshop kan je perfect op die vraag inspelen, want je leert nieuwe technieken en doet inspiratie op om je wildgerechten naar een hoger niveau te tillen. Het gedetailleerde dagprogramma maken we pas in november bekend. Maar dat het de moeite wordt, dat staat vast.

Trainers

Johan Van Raes (chefkok The Glorious), omkadering door jachtvereniging Hubertus Vereniging Vlaanderen 

Praktisch

Waar & wanneer

Dit is een eenmalige workshop, mis het niet:

  • Maandag 10 december 2018 van 10u tot 16u.
  • In de nieuwe Metro keuken Antwerpen Noord

Voor wie

Voor chefs, sous-chefs en chefs de partie tewerkgesteld in de horeca (PC 302*).

Deze exclusieve workshop behoort tot de reeks Culinaire Passie, gericht naar beloftevolle horecaprofessionals* met reeds voldoende ervaring in keuken/zaal.

(*)werkzaam in paritair comité 302, deze info staat bovenaan je loonbrief

Ik wil meedoen

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht! Vraag hier je deelname aan en wij laten je zo snel mogelijk weten of je erbij bent. 

Meer info

Heb je nog vragen? Contacteer Michelle Mies, vormingsconsulent Antwerpen: m.mies@horeca.be of 0479/63.03.18.

Met dank aan Jan Buytaert, culinair coach.

Meer Culinaire Passie workshops: klik hier

Zoek verder in ons open opleidingsaanbod: klik hier

 

 

More...