Lamsvlees als moneymaker

Lamsvlees als moneymaker

Workshop met Filip Rondou, maandag 5 maart, 10u-16u, Leuven

Inschrijven? Zie webformulier onderaan deze pagina

Niet alleen de smaak van een gerecht moet goed zitten, ook het kostenplaatje moet kloppen. Dat blijft een uitdaging voor elke chefkok. Na het volgen van deze opleiding, kan je verrassend uit de hoek komen met zogenaamde minderwaardige stukken (van het lam, in dit geval). Jouw gastheer is niemand minder dan beenhouwer Filip Rondou, een vakman van de zuiverste soort! Op 18-jarige leeftijd ging hij aan de slag in de beenhouwerij van zijn ouders. Slagerij Rondou is intussen een gevestigde waarde in Leuven en omstreken. Filip is dan ook een geboren ondernemer. Zo is hij onder andere het brein achter het Wûrst concept van zijn goede vriend Jeroen Meus. Tijdens deze workshop leer je het lam en melklam versnijden en uitbenen. Daarna leert chefkok Koen Tossyn (ex - L'uzine en rechterhand van Jeroen Meus) je fijne bijgerechten en amuses maken. Jouw paasmenu zal er wel bij varen!
 
Praktisch

Voor wie?  Voor chefs, sous-chefs en chefs de partietewerkgesteld in de horeca (Paritair Comité 302).

Waar en wanneer? Maandag 5 maart 2018 van 10 uur tot 16 uur in slagerij Rondou en op de set van Dagelijkse Kost (Leuven)

Inschrijven

Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je vandaag nog in via onderstaand webformulier. We laten je weten of je erbij bent.

Deze workshop kadert binnen het project Culinaire Passie waarbij culinaire topexperten hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Ook interesse in andere Culinaire Passie-workshops? Klik hier! Of bekijk de opleidingen in ons open aanbod.

More...