Op wandel in het waanzinnig lekkere Waasland

Op wandel in het waanzinnig lekkere Waasland

Roadtrip De Korte Keten, maandag 28 mei, 10 uur tot 16 uur, regio Schelde - Waasland

Inschrijven? Zie webformulier onderaan deze pagina

Op 28 mei organiseert Horeca Vorming i.s.m. de provincie Oost-Vlaanderen en EROV een culinaire uitstap in de regio Schelde - Waasland. We beginnen en eindigen ons verhaal in restaurant Wilford T. Daar zal chefkok Tom Vermeiren enkele gerechten maken o.b.v. de streekproducten die je doorheen de dag hebt ontdekt. Tijdens deze Korte Keten-uitstap kom je in contact met een waaier van lokale producten van topkwaliteit én met de mensen achter het product. Wie, hoe en wat, dat kom je later te weten. We trekken in elk geval de kaart van seizoensgebonden smaken.
 

Praktisch

Voor wie?  Voor chefs, sous-chefs, chefs de partie en aankoopverantwoordelijkentewerkgesteld in de horeca (Paritair Comité 302). Werknemers uit regio Oost-Vlaanderen krijgen voorrang.

Waar en wanneer? Maandag 28 mei 2018 van 10 uur tot 16 uur in het Waasland. Start- en eindpunt in Temse.

Inschrijven

Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je vandaag nog in via onderstaand webformulier. We laten je weten of je erbij bent.

Deze workshop kadert binnen het project Culinaire Passie waarbij culinaire topexperten hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Ook interesse in andere Culinaire Passie-workshops? Klik hier! Of bekijk de opleidingen in ons open aanbod.

 
Facebook Twitter More...