Japanse cocktails, de geheimen onthuld

 

Japanse Cocktails, de geheimen onthuld. Met meester-mixologist Paul Morel

Workshop 'Culinaire Passie', dinsdag 18 juni 2019, Antwerpen 

Culinaire Passie, dat staat voor een prikkelende ontmoeting met een culinair talent. Deze keer is dat Paul Morel, synoniem voor verrassende cocktails en drankjes.

Benieuwd naar zijn bargeheimen? Hij onthult ze tijdens deze workshop. Denk aan specialty drinks met hoog exclusiviteits-gehalte !

En dat belooft, want deze meester-mixologist leerde z’n vak in grote restaurants als Pure C en The Jane. Maar het is vooral dankzij zijn verre reizen dat hij zijn stempel kan drukken op de cocktailwereld.

Volgens Paul Morel start alles met een lekker drankje. Maar dat is nog maar het begin. Zijn missie? Zijn gasten een unieke drankbeleving voorschotelen die bruist van creativiteit.

Dagprogramma

 Samen met Paul Morel maken we in de voormiddag drie cocktails, helemaal in lijn met de Aziatische keuken. We zoomen in op de ingrediënten, de juiste technieken en een spetterende presentatie.

Nadien duiken we achter de Japanse bar. We proeven we verschillende soorten sake. Die verzamelde Paul Morel tijdens zijn culinaire reizen in Japan. In no time weet hij jou te overtuigen van sake-magie.

Trainers

Paul Morel, meester-mixologist 

Praktisch

Waar & wanneer

Dit is een eenmalige workshop mis het niet:

  • Dinsdag 18 juni, in Antwerpen 

Voor wie

Voor barmannen en creatieve chefs, die werken in de horeca (PC 302*).

Deze exclusieve workshop behoort tot de reeks Culinaire Passie, gericht naar jonge maar reeds ervaren horecawerknemers*.

(*)werkzaam in paritair comité 302, deze info staat bovenaan je loonbrief

Ik wil meedoen

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.

 

 

Meer info

Heb je nog vragen? Contacteer Björn Goossens, vormingsconsulent: b.goossens@horeca.be of 0479/63.03.20

Meer Culinaire Passie workshops: klik hier

Zoek verder in ons open opleidingsaanbod: klik hier

 

 

More...