Cocktails zonder grenzen

Cocktails zonder grenzen

Workshop met Hannah Van Ongevalle, dinsdag 24 april 2018, 10u-16u, Knokke-Westkapelle

Inschrijven? Zie webformulier onderaan deze pagina

Ze leeft voor en achter de bar, maar een favoriete cocktail heeft Hannah Van Ongevalle naar eigen zeggen niet. Misschien hoeft dat niet te verbazen, want de bezige bij is voortdurend op zoek naar nieuwe recepturen. Hannah maakt cocktails zonder grenzen en dat mag je vrij letterlijk nemen. Ze shaket en mixt op wereldniveau en haalt massa's inspiratie uit verre reizen. Ook haar vader, broer en zussen hebben de cocktailmicrobe zwaar te pakken. Ze runnen samen cocktailbar The Pharmacy en opleidingscentrum The Antique Shop in Knokke. Wil je jouw cocktails ook naar een hoger niveau brengen? Doe dan mee met deze uitdagende workshop.
 

Programma

  • Meet & greet
  • Een update van formaat: Hannah vertelt je alles wat je moet weten over de kunst van mixology. Van basisbegrippen, over productkennis tot trends, keuzes en nieuwe smaken. Je bent weer helemaal mee!
  • Klaar voor de shake van je leven? In de namiddag gaan de deelnemers samen met Hannah zelf aan de slag. Naast de klassiekers, passeren ook ongewone cocktail de revue.

Praktisch

Voor wie?  Voor zaalmedewerkers, bartenders en sommelierstewerkgesteld in de horeca (Paritair Comité 302).

Waar en wanneer? Dinsdag 24 april van 10 uur tot 16 uur in Hannah's opleidingsatelier The Antique Shop (Knokke).

Inschrijven

Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je vandaag nog in via onderstaand webformulier. We laten je weten of je erbij bent.

Deze workshop kadert binnen het project Culinaire Passie waarbij culinaire topexperten hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Ook interesse in andere Culinaire Passie-workshops? Klik hier! Of bekijk de opleidingen in ons open aanbod.

 
More...