Beleef de culinaire passie van topchefs en topproducenten

Klik snel door naar de workshop van jouw keuze voor meer info, deelnemingsvoorwaarden en online inschrijvingen.

Culinaire passie

Beleef de passie en het vakmanschap van experten in de horeca

Proef van de Culinaire Passie maakt deel uit van het opleidingsaanbod van Horeca Vorming Vlaanderen. In het voor- en najaar organiseren we een 7-tal workshops waarin culinaire gangmakers hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Je wordt één dag ondergedompeld in de leefwereld van een topchef of topproducent. Dit geeft je de kans om inspiratie en innovatieve ideeën op te doen, nieuwe concepten te ontdekken en om je professioneel netwerk verder uit te bouwen.

Programma najaar 2017

  • 27 november | Wellen | Limburg barst van het Jong Keukengeweld: koken met jong toptalent | Meer info en inschrijvingen (nog maar enkele vrije plaatsen!)

Reeds afgelopen / volzet:

Voor wie?

Deze professionele workshops zijn gericht op jonge horecaprofessionals tewerkgesteld in paritair comité 302, met voldoende kennis van het reilen en zeilen in de keuken of de zaal. Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

Al even de sfeer opsnuiven van zo'n exclusieve workshop? Check onze albums op Facebook: klik hier ... of hier!

Met dank aan: dit project kwam mede tot stand door culinair duizendpoot Jan Buytaert. 

! Enkel horecawerknemers in PC 302 kunnen deelnemen aan deze workshops, werkgevers niet. 

Zin in andere korte opleidingen, workshops en cursussen? Keuze genoeg! Klik hier.

Facebook Twitter More...